Vi söker Servicetekniker inom Brandskydd i Ljungby...

Nordens ledande installationsföretag Bravida växer och nu söker vi fler duktiga och engagerade medarbetare till vår avdelning i Ljungby! Välkommen med din ansökan till oss!
Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker kommer dina arbetsuppgifter bestå i att serva våra kunder med såväl årligt underhåll (service), brandskydd, första hjälpen, ögonduschar, utrymning m.m. samt installationsjobb för inom nämnda områden. Detta kan göras utefter genomgång med arbets-ledare och genom serviceunderlag eller i samråd med våra befintliga kunder. Erfarenhet från någon form utav försäljning är önskvärd men inget krav samt att du är glad och positiv i din läggning och har lätt att möta kunden.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Som en del av Bravida har du en stabil tillvaro med möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen. Du kommer till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på, du får arbeta tillsammans med duktiga medarbetare och samtidigt ha kul på jobbet.
Som anställd på Bravida får du även ett antal förmåner såsom hälsoundersökning vart 3:e år, friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar, tillgång till fjällstuga, rabatter på träningskort etc.
Vem är du?
Du bör ha relevanta erfarenheter från branschen, är du utbildad inom brandskydd är detta starkt meriterande.
B-körkort är ett krav för tjänsten.
Som tekniker har du kontakt med kunder, beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer vilket ställer krav på samarbetsförmåga. Du ingår i ett teknikerteam men ansvarar självständigt för dina uppdrag, därför tror vi att du trivs med arbete i grupp såväl som självständigt arbete. Som person är du noggrann och serviceminded, du lämnar ingenting ogjort och trivs med varierande dagar i ett högt tempo.
Ansök
Varmt välkommen med din ansökan senast den 31 oktober. Passar du in på profilen, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.
Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen, detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer och Följ oss på Facebook!
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med cirka 9 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Kontaktpersoner

Claes Granfeldt
Kundansvarig Brandskydd
0738 - 10 10 27                        http://www.bravida.se/Arbeta-hos-oss/Lediga-tjanster/ 
  

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter