LEDIGA TJÄNSTER LJUNGBY!

LEDIGA TJÄNSTER 1!

Bravida Ljungby söker säkerhets- och svagströmstekniker

Är du en serviceinriktad säkerhetstekniker/svagströmstekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt.
Nu söker vi en ny kollega till Bravida i Ljungby. Är du redo för nästa utmaning? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet
Som säkerhetstekniker på Bravida arbetar du självständigt med att installera tele- och säkerhetslösningar hos våra kunder. Om du tycker om att arbeta med modern teknik och ge god service är det här en tjänst för dig. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och installera säkerhetslösningar åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
Installation av inbrottslarm, passerkontroll, brandlarm och CCTV
Daglig kontakt med våra kunder
Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
Dokumentation i olika IT-system
Fiber
Datanätverk
 
Du kommer att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet på Bravida Ljungby. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder. 
 
Vem är du?
Vi söker dig som har jobbat med el i någon form under ett par år samt har en utbildning inom el eller teknik. B-körkort är ett krav. Goda IT-kunskaper är en förutsättning för att lyckas i rollen, då vi arbetar med flera olika säkerhetsprodukter och Microsoft Office. 

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning


Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 17 december. 

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Kontaktpersoner
Patric Brunskog
Servicechef
070 - 85 83 120LEDIGA TJÄNSTER NR 2!

Bravida Ljungby söker brandskyddstekniker Ljungby

Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en brandskyddstekniker till vår avdelning i Ljungby. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet
Som brandskyddstekniker på Bravida arbetar du självständigt i serviceuppdrag inom brandskydd. Ingen dag är den andra lik och passar dig som gillar omväxling och att möta människor i ditt dagliga arbete. 
Exempel på arbetsuppgifter som brandskyddstekniker: 
Service av brandsläckningsutrustning
Montering av ny släckutrustning
Skyltning av släckutrustning och utrymningsvägar
Hjälpa kunder att upptäcka brister i brandskyddet
 
Du kommer att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder som kan bedriva verksamhet inom allt från större industrier till förskolor.
På Bravida i Ljungby har vi verksamhet inom el-entreprenad, el-service, kyla, brandskydd, lås- och passage, larm- och fiber och data. Vi är 19 anställda idag och behöver utöka vårt team inom brandskydd. 
Tjänsten innebär arbete framförallt i Ljungby med omnejd men även längre resor kan förekomma och egen servicebil ingår. 

Vem är du?
Vi söker dig som tidigare jobbat inom service eller försäljning alternativt har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom branskydd. Du har IT-kunskaper och kan självständigt planera och utföra ditt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av brandskydd, försäljning, elkunskap och systematiskt brandskyddsarbete. För tjänsten krävs körkort med behörighetsklass B.
Som person behöver du ha god förmåga att planera och strukturera ditt arbete självständigt och du behöver vara utåtriktad och trivas med att arbeta tillsammans med andra. Du har servicekänsla och tekniskt intresse. Har du inte utbildning inom brandskydd så ser vi till att du får de kunskaper som krävs för tjänsten. 
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.
Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.
Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.
Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.
När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas. Utbildningar ges fortlöpande för att du ska vara uppdaterad på det senaste inom brandskydd.

Intresserad?
Passar du in på profilen? Kom in med din ansökan redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 17 december.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.
Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Kontaktpersoner
Fredrik Fogelberg
Säljare och tekniker brandskydd
0372-673 22

Patric Brunskog
Servicechef
070 - 85 83 120

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter